Nieuws


Opening Diëtistenpraktijk Di(e)eet gericht in tijden van Corona.

Dagelijks zijn wij er mee bezig en we vermijden zoveel mogelijk contacten als ze niet beslist nodig zijn. Wanneer u verkouden bent, verhoging hebt of u ziek voelt, dan wordt u verzocht niet naar de praktijk te komen. 
Ik begrijp dat mensen nu een bezoek bij de diëtiste willen uitstellen, maar juist in deze tijd is informatie over gezondheid heel erg belangrijk!
Ik heb daarom de volgende afspraken gemaakt met de huisartsenpraktijken:

Voor Oegstgeest, Rozenlaan 45: Op deze locatie kan zowel in de wachtkamer als in de kamer waar het consult plaatsvind de 1,5 meter afstand
worden gehandhaafd. 


Voor Leiden: er wordt door de huisartsen hier een beroep gedaan om wanneer het mogelijk is, niet van de wachtkamer gebruik te maken, maar buiten plaats te nemen om te wachten. In de wachtkamer zullen we de 1,5 meter afstand hanteren. 

Voor Zoeterwoude: de huisartsenpraktijk van Drs. Mikulski is weer geopend, wanneer mogelijk kunt u buiten wachten. In de wachtkamer zullen we de 1,5 meter afstand hanteren. 

Voor iedereen geld dat we ook een afspraak kunnen inplannen via beeldbellen. Ook voor nieuwe cliënten is dit mogelijk. De schriftelijke informatie die u achteraf altijd van mij krijgt verstuur ik via de mail. 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken dan kan dit via:
www.dieetgericht.nl 
Mobiel: 06 810 074 11
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.